Jesh!! Koulu on ohitse! Noh, viikon ajaksi vain, mutta silti! Saan tehdä kaikkea sitä mihin ei ole ollut viimeiseen 2 kuukauteen aikaa.. eli neuloa, askarrella, lukea, kattoa leffoja, vierailla Tiinalla, olla kotona, leipoa.. Ihanaa! On aikaa viettää sitä ns. omaa elämää eikä tarvitse stressata koulujuttuja!

Viimeinen viikko olikin sitten aikalailla työntäyteinen.. kaikki oli saatava valmiiksi perjantaiseen palautuspäivään mennessä! Sillei ei tullu kiirettä kun hommat oli jo hyvässä mallissa, mutta kuitenkin pientä kiireen tunnetta oli.. kuten asiaan kuuluukin! Nyt sitten vain odottelen opettajien tuomioita töistä.. toivottavasti tulee edes kolmosia! En kyllä ole kolmosiin ollenkaan tyytyväinen, mutta onhan nekin parempia kuin kakkoset.. jos niin huonosti menee niin sitten kyllä aion pyytää uusinta mahdollisuuksia! Minähän en ole mikään keskinkertainen hunsvotti! Niin!!

Mutta nyt sitten aion keskittyä loman viettoon.. keskiviikkona viedään Indy kastraatioleikkaukseen ja perjantaina sitten lähden toimittamaan kaason hommia Ouluun (lähden makutuomariksi morsiuspuvun sovitukseen)! Välipäivinä sitten toimitan noita edellä jo mainittuja juttuja eli neulon, leivon, luen... =)