Loma on ohitse ja ensinmäinen viikko uutta jaksoakin on jo takanapäin! Oikeastaan aika mukavaa! Lomalla kerkesin tehdä kaiken sen mitä meinasinkin.. Eli löhöilin ja möhöilin, leivoin, luin, neuloin, olin, vierailin Tiinalla ja Indykin leikattiin onnistuneesti! Kaiken kaikkiaan siis onnistunut loma! Sain rentoutua ja pitää hauskaa! Paitsi silloin ei ollut hauskaa kun Indy leikattiin.. minuun taisi sattua yhtä paljon kuin koiraankin! Oli polonen niin repukannäköinen, että säälittä ihan kamalasti! Onneksi huomenna saa ottaa ton kaulahäkkyrän (toisinsanoen kaulurin) pois ja voidaan alkaa elämään taas normaalia koiraperheen elämää! =)

Niin, uusi jakso on siis alkanut! Onkin sitten ihan erilainen kokonaisuus kuin viime jakso! Meillä on melkolailla kokonaan teoriaa.. tai siis on atk:ta, suullista viestintää, äidinkieltä ja valokuvausta! Kaikki ne tuntuu teorialta, kun ei ole sellaista konkreettista käsillä tekemistä.. tai valokuvataahan me nyt jotain ja äikässä kirjoitetaan tekstejä, mutta ei se ole sama asia kuin että tekee muotoilun! Ei ollenkaan! Siksi onkin kiva, että välillä on tällaisia jaksoja.. saa ikään kuin voimia taas siihen itse todelliseen toimintaan (vaatteiden tekoon ja suunnitteluun!).. En tällä tarkoita kuitenkaan sitä, että olisi tylsä jakso tai että tekemistä ei olisi! Sehän nyt olisi ennen kuulumatonta! Ei, tekemistä kyllä piisaa, mutta kun se on normaalista niin paljon poikkeavaa niin se ei tunnu niin suuri töiseltä.. or something!

Ai niin! Hääasiakin eteni loman aikana! Meille on varattu kirkko ja juhlapaikka 21.2.2009!!! Jee! Me todellakin menemme naimisiin! Uskomatonta! =) Lopullisen juhlienviettopaikan määräsi se, että saatiin varattua haluamamme juhlapaikka kotipaikkakunnaltamme! Se on niiiiiin ihana paikka! Oikein tunnelmallinen ja meidän häävierasmäärälle juuri sopivan kokoinen! Ihanaa!